Udaje se "porno princeza" Mia Kalifa (VIDEO)

Zabava - Nedelja 17.03.2019 - 13:16

Nekadašnja "princeza" industrije filmova za odrasle objavila je da se verila.

Mia Kalifa i Robert Sandberg objavili su da su se verili FOTO: Instagram Mia Kalifa i Robert Sandberg objavili su da su se verili FOTO: Instagram
Mia Kalifa i Robert Sandberg objavili su da su se verili, i da će uskoro stati pred matičara.
 
Šveđanin Robert, koji je tek godinu dana u vezi sa nekadašnjom zvezdom industrije zabave za odrasle, po zanimanju je kuvar. On je zaprosio Kalifu na romantičnoj večeri, a prsten sa dijamantom sakrio je u činijicu sa hranom.
 
Mia je kasnije na Instagramu otkrila da se "zamalo onesvestila", jer je partner ranije ubeđivao da mrzi prosidbe na javnim mestima.
 
"Mislila sam da idemo na večeru samo da bismo proslavili to što je Robert dobio iseljeničku vizu za Ameriku. Uopšte nisam ovo očekivala," napisala je Mia.
 
Mia Kalifa pre tri godine je saopštila da se više neće baviti filmovima za odrasle, odnosno da ide u penziju sa čitavih 23 godine.
 
Lepotica libanskog porekla počela je da se bavi filmovima za odrasle krajem 2014, i u 2015. je važila za najpopularniju glumicu na sajtu PornHub.
 
Mia je snimila 22 filma za nekoliko meseci karijere, ali je čitavih godinu dana bila na tronu! Ipak, za "Vašington post" otkrila je da se više neće time baviti.
 
"Izgleda da je to bila pobunjenička faza kod mene, ali prevazišla sam je. Inače sam se razočarala tom industrijom, i bio je pravi trenutak da je napustim", rekla je Mia, koja se sada profesionalno bavi promocijom sportskih timova.
 
Robert je bio uz svoju partnerku i kada je morala da operiše grudi, jer je na hokej utakmici pak pogodio u silikon!
 
Mondo, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: