Uz David Guettu i Exitov novogodišnji program više od 3.7 miliona ljudi iz celog sveta

Zabava - Petak 01.01.2021 - 17:41

NOVI SAD - Zvezda predstojeće proslave dvadesete godišnjice EXIT festivala i zvanično vodeći di-džej na svetu, David Guetta, održao je noćas, tačno u ponoć, spektakularni novogodišnji koncert ispred francuskog Luvra, uz impresivnu scenografiju i audio-vizuelni spektakl. Ovaj set bio je humanitarnog karaktera, budući da je David Guetta sakupljao novac za Unicef i francusku dobrotvornu organizaciju “Les Restos du Coeur”, koja obezbeđuje obroke ljudima kojima je to najpotrebnije.

Koncert ispred francuskog Luvra FOTO: EXIT festival Koncert ispred francuskog Luvra FOTO: EXIT festival
Imajući u vidu specijalnu povezanost pariškog superstara i EXIT festivala, koncert je fanovima širom sveta prenošen i sa Exitove fejsbuk stranice, a gledalo ga je više od 3.7 miliona ljudi.
 
Pre nego što smo zajednički zakočarili u 2021. godinu, sa Exitove i RTV fejsbuk stranice mogao se pratiti specijalan “EXIT to 2021” sa nekim od najznačajnijih nastupa iz bogate istorije glavne bine festivala. Program je bio podeljen u dva dela, prvi deo obeležile su neke od najvećih živih muzičkih legendi i moćni zvuci gitare, među kojima su The Cure, The Prodigy, Motorhead, Damon Albarn, Moby, Liam Gallagher, Pet Shop Boys, Roisin Murphy, Glora Gaynor, Atoms For Peace, The Vaccines, Ziggy Marley, Dub FXiPhil Anselmo.
 
U drugom delu gledaoci su imali prilike da čuju globalne hitove, nekih od najvećih pop, hip hop i EDM izvođača, među kojima su The Chainsmokers, David Guetta,Migos, Jason Derulo, Faithless, Bastille, Rag’n’Bone Man, Snoop Dogg, Desiigner, Nile Rogers, Hurts, Tom Walker, Tom Odell, John Newman, Lost Frequencies i Hardwell.
 
Velika proslava 20. godišnjice EXIT festivala održaće se od 8. do 11. jula 2021. na Petrovaradinskoj tvrđavi, a svoje nastupe već su potvdila neka od najvećih svetskih i regionalnih imena kao što su David Guetta, DJ Snake, Tyga, Eric Prydz b2b Four Tet, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Boris Brejcha, Sheck Wes, Solomun, Sepultura, Metronomy, Dax J, Kobosil, Denis Sulta, Honey Dijon, Laibach, Juliana Huxtable, Francois X, 999999999 live, Onyvaa, Monosaccharide, Bokee, VTSS, SPFDJ, Marko Nastić, After Affair, Kristijan Molnar, Bokee, Coeus, Goblini, Ilija Djoković, Lag, Insolate, Layzie, Massimo, Reblok, Runy, Space Motion i Thundermother.
RTV, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: