Velike promenene u dodeli Oskara

Zabava - Petak 10.08.2018 - 07:33

Organizatori dodele Oskara objavili su da će zbog slabe gledanosti ceremoniju skratiti na najviše tri sata, umesto četiri a novost je i uvođenje nove kategorije – nagrada za najpopularniji film.

Uvodi se nova kategorija FOTO: Yahoo Movies Uvodi se nova kategorija FOTO: Yahoo Movies
Dodelu Oskara u martu ove godine u SAD-u je pratilo samo 26,5 miliona ljudi, najmanje u 90-godišnjoj istoriji dodele nagrade.
 
U pismu članovima, upravni odbor Američke akademije filmske umetnosti i nauke navodi da će neki od 24 Oskara biti dodeljeni tokom pauza za reklame, prenose američki mediji.
 
U pismu se ne navode pojedinosti o novoj kategoriji koja će biti uvedena za najpopularniji film, kao ni o kategorijama za koje će nagrade biti dodeljene za vreme reklama.
 
Ovo su velike promene koje se uvode već sledeće godine. Organizatori se nadaju da će tako povećati gledanost.
 
“Želimo zabavan program od tri, umesto četiri sata. Želimo pristupačnije Oskare za naše gledaoce širom sveta”, navodi upravni odbor.
Domino magazin, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: