VIDEO Svi blamovi sa dodele Oskara koji su vam promakli

Zabava - Utorak 27.04.2021 - 13:26

Bred Pit je promašio ime dobitnice Oskara, Redžina King se umalo strovalila niz pozornicu, a Glen Klous je tverkovala - ovogodišnja dodela Oskara bila je puna neugodnih i nepredvidivih situacija koje će obeležiti 2021. godinu i ceremoniju dodela nagrada.

FOTO: Yahoo Movies FOTO: Yahoo Movies
Redžina King je skoro pala na pozornici  – barem nije u pitanju Dženifer Lorens, onda bi već bila u pitanju tradicija.
 
Redžina je izgledala neveroavatno, ali kad je izašla na pozornicu kako bi uručila prvu nagradu večeri, malo se spotakla.
 
Gotovo je nepravedno staviti ovu nezgodu u kategoriju neugodnih trenutaka, jer kad Redžina pada – pada sa stilom i dalje izgleda fenomenalno. I uspela je da se održi na nogama.
 

 
Danijel Kaluja u govoru zahvalio roditeljima što su se seksali.
 
Danijel Kaluja poneo je kući Oskara za najboljeg sporednog glumca u filmu „Judas and the Black Messiah“, a nakon što je primio nagradu održao je i prilično zanimljiv govor koji je zasenio sve ostale.
 
Moramo da slavimo život. Dišemo, hodamo i to je neverovatno. Moja majka i otac su seksali – neverovatno! Ovde sam, presrećan sam što sam živ i to ću večeras proslaviti“, zaključio je uzbuđeni Danijel.
 
Kamere su u tom trenutku uhvatile njegovu majku i sestru i više je nego očito da se naglas pitaju šta to govori, dok im se na licima mogao videti i izraz nelagode.
 
 
Bred Pit pogrešno je izgovorio prezime Marije Bakalove.
 
Njegovo kasapljenje izgovora imena Marije Bakalove dok ju je predstavljao kao nomiinovanu je bio istorijski šampion neugodnih trenutaka.
 
 
Andra Dej i Glen Klous postale žrtve „BEEP-ova“ tokom potpuno nepotrebne igre.
 
Prvo, zašto se uopšte igrao kviz o trivijalnostima na Oskarima, a drugo, kad je Endri Dej postavljeno trivijalno pitanje, opsovala je što se u montaži moralo hitno prekriti jednim lepim beeepom. A da stvar bude bolja, tokom istog segmenta, opsovala je i Glen Klous – i isto bila beepana.
 
Kad smo već na Glen Klous – tverkovanje?
 
Odmah nakon beepa, krenula je reakcija glumice koju niko nije mogao da očekuje, a za koju je stopostotna šansa da će se pretvoriti u mim koji će iskakati po celom internetu. Legendarna glumica u osmoj deceniji je odlučila da tverkuje!
 

 
I svakako, nezaboravno – na Crvenom tepihu su se Viola Dejvis i Marija Bakalova pravile da piju „jednu kratku“.
 
Nova TV, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: