Za malu promenu Dženifer Aniston tri i po miliona lajkova

Zabava - Sreda 27.01.2021 - 14:04

Glumica Dženifer Aniston na Instagramu se pohvalila novom frizurom za drugu sezonu serije "The Morning Show".

Spremna za ponovno okupljanje “Prijatelja”  FOTO: AP Spremna za ponovno okupljanje “Prijatelja” FOTO: AP
Otkako se krajem 2019. godine pridružila Instagramu, Dženifer Aniston svakom svojom objavom izaziva oduševljenje miliona obožavatelja.
 
Ništa drugačije nije bilo ni s njenim poslednjim fotkama koje je objavila na društvenoj mreži i kojima je najavila nešto što su njeni obožavatelji iščekivali s nestrpljenjem.
 
“Iii, vratili smo se”, napisala je glumica pored fotki na kojima je pozirala sa svojim dugogodišnjim frizerom Krisom Mekmilanom na setu serije “The Morning Show”, u kojoj glumi s Ris Viderspun.
 
Aniston se na fotkama pohvalila i novom frizurom za drugu sezonu serije, a iako je kosu samo osvežila zlatnim pramenovima, njeni obožavatelji su primetili suptilnu promenu i obasuli je komplimentima, ali i s više od tri i po miliona lajkova. Nisu skrivali ni uzbuđenje zbog nove sezone popularne serije.
 
 
Mekmilan, s kojim je pozirala na fotkama, brine se o njenoj kosi još otkako smo je gledali u “Prijateljima”, a upravo on je zaslužan i za legendarnu “Rejčel frizuru”, koja je u devedesetim zaludela milione žena širom sveta.
 
Aniston ćemo uskoro ponovo imati priliku da gledamo u ulozi koja joj je donela svetsku slavu, a ponovno okupljanje “Prijatelja” bi se, prema poslednjim informacijama, trebalo dogoditi u martu ove godine.
Nova TV, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: