Za neke je ovo posao iz snova – degustator džina, plaćen pićem

Zabava - Ponedeljak 14.12.2020 - 13:30

Jedna kompanija koja u Britaniji proizvodi džin u potrazi je za ljudima čiji će posao biti da probaju nova pića i ocenjuju njihov ukus.

Kandidatima su potrebni čaša, led i tonik FOTO: Getty Images Kandidatima su potrebni čaša, led i tonik FOTO: Getty Images
Kompanija je objavila oglas za posao na veb-stranici za degustatore u Engleskoj, kako bi pomogla u odabiru džina za svoje „premijum klijente". 
 
U oglasu se navodi da kandidati moraju biti stariji od 18 godina, da su osobe koje „uživaju u ispijanju džina serviranog sa tonikom" i da mogu „pružiti iskrene povratne informacije" timu kompanije.
 
Kada je reč o potrebnim „alatima za posao", kandidatima su potrebni čaša, led i tonik, dok će džin obezbediti proizvođač pića.
 
Ako budu izabrani, kandidati će biti među prvima koji će probati niz vrhunskih pića proizvedenih u Velikoj Britaniji.
 
Alkoholna pića koja prođu test ukusa, biće uključena u pakete za klijente koji će ih plaćati 40 funti.
 
Radno mesto dobiće dva izabrana kandidata, sa poslom se počinje 2021. godine, ali za početak neće biti plaćen. Umesto novca, degustatori će biti plaćeni – džinom.
 
RTS, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: