Za njih su pisani NAJLEPŠI STIHOVI: Ena, Selma i CRNA ŽENA plenile su lepotom a jedna je bila LJUBAVNICA slavnog pevača

Zabava - Utorak 14.01.2020 - 13:09

Mirjana Antonović je "Divna crna žena" iz pesme Kiće Slabinca. Mirjana i Kićo su se upoznali na njegovoj turneji po Americi, i on je napisao pesmu na letu prema Zagrebu.

Selma Borić FOTO: YouTube/screenshot Selma Borić FOTO: YouTube/screenshot
Ona je nakon Kiće bila u ljubavi s Miroslavom Ilićem s kojim ima i sina Devina. Mirjana i dan danas izgleda prelepo, a pesma joj savršeno pristaje.
 
Olivera Balašević je muza svom mužu Đorđu Balaševiću, koji joj piše pesme više od trideset godina. Đorđe Balašević i Olivera su se upoznali u Novom Sadu dok je ona bila siromašna studentkinja iz provincije, pa joj je šarmantni Balašević napisao pesmu "Provincijalka", zasigurno jednu od najvećih pesama u svojoj karije.
 
Navodno je Ena Begović "Ena" iz kultne pesme Darka Rundeka. Pevač to nikada nije javno priznao, ali postoje indicije da su se upoznali u pozorištu i da je lepa glumica bila njegova muza za legendarnu numeru.
 
Alka Vujica je nadahnula Bajagu koji joj je posvetio pesme "Zažmuri" i "Sa druge strane jastuka".
 
Selma Borić je najpoznatija Selma na Balkanu, zbog pesme Bjelog dugmeta koja opisuje njen susret s Vladom Dijakom koji joj je napisao pesmu nakon što joj je poneo kofer prema železničkoj stanici. Prozor u vagonu u kom je Selma putovala prema Zenici bio je razbijen, što je upalo u oči Dijaku koji ju je upozorio da se ne naginje kroz prozor. Ostalo je istorija.
Kurir, Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: