Zakopali ratne sekire: Pao dogovor između Breda i Anđeline

Zabava - Nedelja 21.07.2019 - 13:32

Posle višemesečnih dugih parnica najpoznatiji bivši holivudski par konačno je uspeo da se dogovori oko starateljstva nad decom.

Posle višemesečnih dugih parnica FOTO: Reuters Posle višemesečnih dugih parnica FOTO: Reuters
Iako je mesecima unazad ona bila ta koja je kočila finalizaciju razvoda, Anđelina je ovaj put popustila i pristala da deca leto ipak provedu sa tatom.
 
Zbog činjenice da je Anđelina zauzeta snimanjem novog filma, deca će se za to vreme zabavljati u luksuznoj vili njenog bivšeg muža Pita.
 
Odluka slavne glumice smatra se velikim pomakom, a Bred je oduševljen što će konačno moći bar neko vreme da provede sa svojom decom.
 
Ta odluka je, takođe, oduševila i njegove roditelje s obzirom na to da unuke nakon razvoda nisu baš često viđali.
 
Anđelina Džoli i Bred Pit su se razišli u septembru 2016. godine, nakon dve godine braka, a ubrzo posle toga podneli su zahtev za razvod.
 
Džoli je tada zatražila puno starateljstvo nad decom, borba je bila duga i žestoka, ali je na kraju ipak popustila i dozvolila Bredu da provodi više vremena sa njima.
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: