Zovu je Barbika: Korset skida samo kad se KUPA, utegnuta je 23 SATA DNEVNO!

Zabava - Sreda 18.12.2019 - 13:42

Meksička voditeljka Janet Garsija poznata je kao najseksepilnija voditeljka vremenske prognoze na svetu, ali ova dama digla je ruke od te profesije, bar na neko vreme.

Imala je čak 38 plastičih operacija u životu FOTO: Instagram Imala je čak 38 plastičih operacija u životu FOTO: Instagram
Naime, ova zanosna brineta planira da se preseli u Ameriku kako bi tamo otpočela zajendički život sa dečkom Luis Hovsom, nekadašnjim ragbistom i biznismenom.
 
Čelnici meksičke televizije nisu gubili vreme, pa izgleda da su joj već našli jednako intrigantnu zamenu, a reč je o modelu Aleiri Avendano.
 
Ova 29-godišnjakinja poznata je i kao "latinska Barbika", zbog svoje vretenaste figure i specifičnog izgleda za koji su zaslužne brojne estetske korekcije.
 
Ova Venecuelanka imala je čak 38 plastičih operacija u životu, a o tome bez ustručavanja govori.
 
"Povećavala sam grudi sedam puta, imala sam operaciju nosa pet puta, 18 puta sam bil na liposkulpturi, radila sam usta, zube, ma sve", rekla je svojevremno Aleira.
 
"Uložila sam 200.000 dolara u moje operacije, ali i vreme, trud i posvećenost. Nikad se nisam plašila odlaska pod nož jer sam uvek išla kod specijalista i istraživala sam o zahvatu koji sam radila", dodala je.
 
Pored operacija, Aleira je svoje telo oblikovala i noseći korset - tvri da ga je nosila 23 sata dnevno tokom devet godina, te da ga je navodno skidala samo dok bi se kupala.
 
Meksička publika prilično je uzbuđena zbog izbora nove voditeljke, premda mnogi tvrde da lepu Janet niko ne može da zaseni.
 
Kurir, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: