Zverka i Keri se razvode: Isplivali detalji sa snimanja nastavka serije "Seks i grad", evo čime se Keri sada bavi

Zabava - Subota 17.07.2021 - 00:41

Nakon što su se pojavile prve fotografije sa snimanja nastavka serije "Seks i grad", na Internetu je procurio i scenario.

FOTO: Instagram/Screenshot FOTO: Instagram/Screenshot
Nakon što je snimanje nove sezone serije "Seks i grad" započelo, na Internetu se pojavio navodni snimak jednog dela scenarija koji nagoveštava da ćemo u novim epizodama imati prilike da gledamo mučni i bolni razvod Keri Bredšo i Zverke.
 
Veza Keri i Zverke je osnova serije "Seks i grad". Podsetimo, prvo su bili u neobaveznoj vezi, pa su raskinuli. Zatim se on se oženio, pa je sa njom varao ženu, onda su opet prekidali, zatim se posvađali na dan venčanja, pa pomirili, venčali, i tako u krug punih 10 godina. Kako prenose strani mediji sada im sledi konačan razvod.
 
Keri Bredšo više ne piše kolumne, već vodi podkast, a u jednoj od epizoda nalazi se sa svojim prijateljicama na večeri i govori o tome kako se sa Zverkom na sudu bori oko finansija.
 
- Snimala sam podkast, prala kosu. Da, nisam jela ni spavala, ali barem sam se dobro osećala u svom braku. Sad sam samo jedna od supruga o kojima se brinuo - govori Keri.
 
Serija će pratiti Keri, Mirandu i Šarlot dok navigiraju putovanjem od komplikovane stvarnosti života i prijateljstva u tridesetim do još složenije stvarnosti života i prijateljstva u pedesetim godinama, navodi se u sinopsisu objavljenom u januaru.
OK Radio, mediji

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: