Zvezda "Avatara" sleteo u srpsku prestonicu: Snima horor film u Beogradu

Zabava - Utorak 28.07.2020 - 13:11

Dugo očekivani nastavak jednog od najvećih holivudskih hitova "Ne diši" snima se u Srbiji, a čuvena holivudska ekipa producenata i slavni glumac Stiven Lang stigli su iz Njujorka kako bi se upoznali sa lokacijama snimanja i proveli neko vreme u našoj zemlji snimajući delove ovog filma.

Snimanje u Srbiji trajaće 12 nedelja FOTO: Getty Images Snimanje u Srbiji trajaće 12 nedelja FOTO: Getty Images
Zvezda filma "Avatar" i prvog dela čuvenog horora "Ne diši", Stiven Lang, došao je u našu zemlju u sklopu produkcijskih aktivnosti sa ekipom filma, koja je odabrala upravo Srbiju za snimanje nastavka od kojeg se očekuje još veći uspeh.
 
U vreme gotovo potpunog zastoja u svetskoj filmskoj produkciji koju je pandemija koronavirusa naglo zaustavila, čuveni holivudski producenti odabrali su našu zemlju kao bezbednu i atraktivnu lokaciju za snimanje drugog dela horor remek-dela, koji svetska publika željno očekuje već četiri godine.
 
Snimanje u Srbiji trajaće 12 nedelja, a uz preliminarni budžet od osam miliona dolara koji će biti potrošen kod nas, ekipa od preko 300 ljudi u glavnoj produkciji radiće na raznim lokacijama uz saradnju velikog broja naših filmskih stručnjaka i radnika, navodi "Blic".
 
Glavna uloga ponovo je poverena maestralnom Stivenu Langu, čija je uloga slepog veterana u prvom delu ovog ostvarenja fascinirala i najtvrđe kritičare.
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: