Zvezda „Prijatelja“ glumi u novoj Diznijevoj komediji

Zabava - Ponedeljak 14.06.2021 - 14:50

Lisa Kudrou, zvezda legendarne serije "Prijatelji", jedno je od prvih javnosti poznatih imena koja će biti deo Diznijeve muzičke komedije "Better Nate Than Ever".

FOTO: Profimedia FOTO: Profimedia
Produkciju potpisuje Mark Plat, koji je prethodno radio na filmovima „La La Land“, „Mary Poppins Returns“ i „Cruella“, piše portal Deadline.
 
Pisac Tim Federle pretočiće sadržaj svoje knjige u scenario za porodični film koji će i režirati.
 
Radnja filma temelji se na Federleovom romanu o trinaestogodišnjem Nejtt Fosteru iz Pitsburga, koji sa svojom najboljom prijateljicom Libi odlazi na veliku muzičku audiciju u Njujork, nakon što nijedno od njih nije uspelo da prođe na audiciji za školsku predstavu.
 
Slučajan susret s Nejtovom davno izgubljenom tetkom Hajdi, koju će tumačiti Kudrou, potpuno menja tok događaja. Ustanovi se da će njih dvoje možda trebati jedno drugo da bi ostvarili svoje snove.
 
Snimanje je trenutno u toku na lokacijama u Njujorku, a izbor glumaca za uloge Nejta i Libi krenuo je početkom ove godine i u završnoj je fazi.
 
Lik koji će tumačiti Lisa Kudrou u filmu neće pevati. Deadline piše da „u njemu nema pesama o smrdljivim mačkama“.
 
Kudrou se nedavno pojavila na okupljanju „Prijatelja“, a prethodno je glumila u Fox-ovoj seriji „Housebroken“, te u drugoj sezoni Netflixove serije „Feel Good“. Glumica će biti i deo glumačke postave u komediji „Boss Baby 2“.
Nova.rs, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: