Zvezde Igre prestola same sebe nominovale za Emi nagrade

Zabava - Petak 19.07.2019 - 13:17

Gvendolin Kristi, Alfi Alen i Karis Van Hauten su uspešno poslale njihove nominacije.

Alfi Alen, Gvendolin Kristi i Karis Van Hauten se sami nominovali FOTO: Getty Images Alfi Alen, Gvendolin Kristi i Karis Van Hauten se sami nominovali FOTO: Getty Images
Zvezda serije Igra prestola Gvendolin Kristi, nominovana za Emi nagradu u utorak, sama je sebe uvrstila među potencijalne dobitnike, nakon što produkcijska kuća HBO to nije uradila.
 
Kristi, koja je glumila Brijenu od Oporja, uspešno se prijavila u kategoriji za najbolju sporednu glumicu u seriji.
 
HBO je potvrdio za televiziju CBS da je prijavio Linu Hidi, Mejsi Vilijams i Sofi Tarner
 
Glumac Alfi Alen i glumica Keri Van Hauten su se takođe sami nominovali.
 
Kristi je okačila dokaz Emi nominacije, napisavši „HVALA TI, UNIVERZUME!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
 
 
U konkurenciji će se naći i ostale zvezde Igre prestola - Hidi, Vilijams i Tarner, ali će se za nagradu takmičiti i Julija Garner iz serije Ozark i Fiona Šo iz Ubiti Iv.
 
Prema pisanju sajta Holivud reporter, Kristi, Alen i Van Hauten su morale da uplate sumu od 225 dolara kako bi se nominovale, što nije neuobičajena praksa za glumce.
 
Tako je 2011. godine Rob Lou prijavio samog sebe u kategoriji za glavnog glumca u seriji Parkovi i rekreacija, iako su mnogi smatrali da on tumači sporednu ulogu u čuvenom NBC sitkomu.
 
Metju Peri, koji je tumačio lik Čendlera u Prijateljima, povukao je Emi nominaciju 2000. godine, nakon što je saznao da ga je NBC prijavio u kategoriji za najboljeg glumca, bez obzira što su se glumci dogovorili da se takmiče samo u kategoriji za sporedne uloge.
BBC News, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: