ALO: Boske završio fakultet za godinu dana!

Lokalne vesti - Četvrtak 19.03.2015 - 10:17

Vranje - Državni sekretar Dragan Stevanović Boske, inače koordinator SNS-a za jug Srbije, završio je fakultet za samo godinu dana, piše beogradski „Alo!“.

Stevanović u Skupštini u vreme dok je bio radikal foto RTS Stevanović u Skupštini u vreme dok je bio radikal foto RTS

Stevanović je, piše list, završio Višu školu za menadžment i poslovne sekretare  tako što je za pet dana položio poslednjih 10 ispita, nekada i po tri ispita dnevno.

„Alo!“ kao posebnu zanimljivost izdvaja činjenicu da se ova škola nalazi u Sremskim Karlovcima, a ne u Sremskoj Kamenici, kako piše u Bosketovoj zvaničnoj biografiji na sajtu Ministarstva privrede.

Pozivajući se na dokumenta škole, „Alo!“ otkriva da je Stevanović sedam predmeta prve godine položio u junu 2006. godine, dok je ostalih 10 ispita položio od 11. do 15. jula naredne godine.

Navodeći nazive ispita, list konstatuje da je Stevanović 13. juna 2007. godine položio čak tri ispita, a dan kasnije još dva.

Prema navodima lista, Stevanović je diplomirao na temi „Finansijska analiza poslovanja preduzeća DD GTS komerc u 2006. godini“.

Kako list saznaje, reč je o firmi Dragiše Stankovića koja je skoro dve godine unazad u blokadi.
 

Alo, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: