Horoskop za 7. maj

Zabava - Utorak 07.05.2024 - 09:28

Dnevni horoskop za 7. maj 2024. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
 
Dnevni horoskop za 7. maj 2024. godine vam donosi previše očekivanja. Spustite se malo na zemlju i budite realni, u suprotnom ćete se razpčarati. Mogući su važni dogovori za budućnost. U ljubavi uživate u svakom smislu te reči, ne dozvolite da vas neko sa strane ometa. Unosite više voća i povrća!
 
BIK
 
Danas Bikovi rešavaju pravna pitanje i bakću se sa papirologijom. Zvezde vam savetuju da pažljivo čitate sadržaj svakog formulara i ne žurite. Ne dopustite da bližnji utiču na vaše planove ili odluke, pogotovo u ljubavi. Poslušajte savet prijatelja, drugačije vide sa strane. 
 
BLIZANCI
 
Vi važite za pravog komunikativca, ali danas nećete biti previše raspoloženi za priču. I to je u redu, pronađite ono što vas opušta.  Slobodni Blizanci poželeće da učine prvi korak. Zašto da ne? Pozovite simpatiju ili je odvedite na omiljeno mesto. Oni u vezi ili braku rešavaju važna životan pitanja. 
 
RAK
 
Dnevni horoskop za 7. maj 2024. godine vam kaže da ne brzate sa odlukama, ostavite emocije po strani i razmišljajte zdravorazumski. Očekuje vas važan poziv, nekome će biti potrebna vaša pomoć. Ukoliko ne možete novčano, barem budite tu za razgovor. U ljubavi ste pomalo rezervisane, dajte sebi priliku da volite.
 
LAV
 
Danas vam je malo potrebno da vas neko iznervira. Nikako ne trpite nepravdu i dvostruke aršine, te ćete u skladu sa tim da reagujete. U redu je da se zauzmete za sebe, ali zvezde vam savetuju da pažljivije birate reči. U suprotnom ćete se nekom zameriti. O ljubavi ne razmišljate previše, ali vas uskoro očekuju lepe promene. Moguće su glavobolje!
 
DEVICA
 
Devicama dana novac izmiče iz ruku, mudrije rasporedite troškove i odredite prioritete. Budite pažljiviji u saobraćaju, živci su vam napeti kao strune. Razmislite kako da se opustite, prijaće vam i više odmora. U ljubavi, zauzete Device se više uključuju u partnerovo društvo. Bućete lepo prihvaćeni. Slobodne uživaju u flertovanju krajem dana. 
 
VAGA
 
Dnevni horoskop za 7. maj 2024. godine vam kaže da tri puta odmerite pre nego što nešto kažete. Vrlo moguće da ćete se slepo držati svojih zaključaka što bi drugu stranu moglo da povredi. Očekuje vas lepa vest iz familije, to može da bude prinova ili neko nasledstvo. Obratite pažnju na alergije!
 
ŠKORPIJA
 
Vaša inticija će vas danas "spasiti" od nezgodnih situacija. Neko iz okruženja će vam deliti pogrešne savete. Saslušajte svakog ali na kraju sami procenite i donesite odluku. Ako ste na početku veze, budite iskreni jer ćete posle teško da ostvarite odnos kakav želite. Ne posežite ni za "belim" lažima.
 
STRELAC
 
Strelčevi danas imaju dosta kontakata sa inostranstvom, nebitno da li je poslovni ili privatni segment u pitanju. Možda vam se i ukaže prilika za put. Slobodni bi trebalo da obrate pažnju na tajne signale koje im partner šalje. Oni u vezi ili braku neka pokažu više razumevanja. 
 
JARAC
 
Dnevni horoskop za 7. maj 2024. godine vas savetuje da se klonite ljudi sa negativnom energijom. Stavite im do znanja da i vi imate svoje granice. Zvezde vam savetuju da obaveze ne obavljate povšrvo, jer ćete morati kasnije da ispravljate sopstvene greške. Pomalo ste zapostavili prijatelje, posvetite im se više!
 
VODOLIJA
 
Vodolije su od ranog jutra spremne za akciju, bićete u centru svakog dešavanja i svi će gledati u vas. Vaša energija ne može da prođe nezapaženo. Večernji sati unose slatki nemir zaljubljenim Vodolijama. Simpatija će možda da vas pozove ili predloži izlazak. Zašto da ne? Sredite se i uživajte u trenucima nežnosti. 
 
RIBE
 
Dnevni horoskop za 7. maj 2024. godine vam donosi dosta obaveza, što ste odmarali, odmarali ste. Moguće su i promene na poslu, budite spremni na prilagođavanje. Takođe, očekuje vas i povećanje prihoda. U ljubavi vam nedostaje više komunikacije i dogovora. Pokažite partneru koliko ga volite. Proverite krvni pritisak!
 
 
 
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: