Antanasijević NOVI NAČELNIK Okruga?

Lokalne vesti - Petak 03.06.2016 - 10:38

Vranje - Još uvek aktuelni načelnik Pčinjskog okruga Slaviša Bulatović (SNS) postaće u petak i zvanično poslanik u Skupštini Srbije, nakon potvrđivanja mandata na konstitutivnoj sednici srpskog parlamenta.

Boban Antanasijević FOTO FB Boban Antanasijević FOTO FB

Iako to praktično znači da Bulatović neće više moći da bude načelnik okruga, naprednjaci još uvek ne žele da saopšte ime onoga ko će naslediti  Bulatovića na mestu načelnika.

Iako  je bilo priče da će načelnik biti neko od naprednjaka iz Vladičinog Hana, Slaviša Bulatović, predsednik GrO SNS-a u Vranju je bio izričit da će načelnik okruga biti Vranjanac.

Kako sada stvari stoje, načelnik okruga će najverovatnije biti Boban Antanasijević,  stranački blagajnik SNS-a i bivši načelnik gradskog Sekretarijata za inspekcijske poslove, saznaje OK Radio u krugovima bliskim GrO SNS-a.

Antanasijević kaže da je takvih nagoveštaja bilo, ali da o tome ne može da govori.

- Bilo je nagoveštaja, ali konkretnih povratnih informacija o tome još uvek nemam i ne mogu da govorim o tome - kaže Antanasijević.

Načelnika upravnog okruga postavlja Vlada na pet godina, na predlog ministra za državnu upravu i lokalnu samoupravu.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: