BAT se sprema za posetu PREMIJERKE

Lokalne vesti - Utorak 19.09.2017 - 10:29

Radnici „Parking servisa“ su, dan pred posetu premijerke Srbije Ane Brnabić Vranju, izvršili sređivanje trotoara i postojećeg mobilijara ispred fabrike.

Farbanje lampiona ispred BAT-a FOTO: Facebook/Parking servis Farbanje lampiona ispred BAT-a FOTO: Facebook/Parking servis

Prema informacijama sa zvaničnog Fejsbuk profila „Parking servisa“, ofarbane su bandere na pešačkom ostrvu nasuprot BAT-u, kao i lampioni na trotoaru.

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić u utorak je u poseti Vranju, gde će prisustvovati otvaranju novih pogona kompanija “Jumko” i “British american tobacco (BAT).

Prema najavama iz  Vlade Srbije, pored premijerke, u posetu “Jumku” stižu i ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević i ministar privrede, Goran Knežević.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: