DS slavi Đurđevdan

Lokalne vesti - Petak 06.05.2016 - 11:33

Povodom dana Svetog velikomučenika Georgija, stranačke slave DS-a, članovi Gradskog odbora ove stranke u Vranju prisustvovali su prazničnoj liturgiji i presekli slavski kolač u crkvi Svete Trojice.

Sečenje slavskog kolača; Foto: D. Ristić Sečenje slavskog kolača; Foto: D. Ristić

Liturgiji su prisustvovali najviši funkcioneri ove stranke u Vranju, na čelu sa predsednikom Gradskog odbora Slobodanom Stamenkovićem.

Ovogodišnji kum je bio dr Goran Arsić, pedijatar, a kumstvo za sledeću godinu je predao Saši Iliću, direktoru O.Š. “Jovan Jovanović Zmaj”.

U skladu sa dobrom tradicijom i pozitivnim vrednostima koje potencira DS, gradski odbor ove stranke je prisustvovao liturgiji u Sabornoj crkvi u Vranju, kaže za OK Radio lider vranjskih demokrata Slobodan Stamenković.

- Ovo je prilika da u svečanoj atmosferi pošaljemo poruku svim građanima Vranja i političkim neistomišljenicima, ali ja duboko verujem, ipak prijateljima, da smo na istom zadatku.

DS-u je prevashodni interes bolji život građana i naš je zadatak stvaranje uslova da se na ovim prostorima lakše i lepše živi, da se izborimo za one prave vrednosti koje smo zagovarali i u predizbornoj kampanji, ali i mnogo ranije.

Ovo je takođe prilika da mobilišemo sve ljude i pozovemo na solidarnost i razumevanje, jer to nam je itekako potrebno u ovim teškim vremenima, ne samo za grad Vranje, već i za celu Srbiju
– rekao je Stamenković.

Svečano okupljanje za članove, simpatizere i goste zakazano je za petak u 19 časova u prostorijama Demokratske stranke u bloku Pošta-Banka.
 

    

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: