ERŽIKA: Sindikalci lažu!

Lokalne vesti - Sreda 17.12.2014 - 09:24

Direktorka ZZJZ Vranje Eržika Antić u svom saopštenju tvrdi da nisu tačni navodi da pacijenti trpe i da nema osnovnih sredstava za rad u ovoj zdravstvenoj ustanovi, a što su javno naveli predstavnici sindikata.

Antić: Može svako da se prijavi na konkurs za diirektora Antić: Može svako da se prijavi na konkurs za diirektora

Ona dodaje i to da ZZJZ Vranje nikada nije izgubio akreditaciju od strane ATS-a svojih laboratorija, i da je tako Zavod ne bi ni mogao da učestvuje na tržištu i dobija poslove.

- Posle svega iznetog, smatram da se radi o ličnoj ambiciji pojedinih lekara u Zavodu koji preko sindikalnih organizacija i iznošenjem netačnih informacija, žele da smanje ugled Zavoda i da mene deskridituju kao rukovodioca – kaže Antićeva.  

U saopštenju Antićeva  tvrdi da nisu tačni navodi da je Zavod potrošio više od 2,5 miliona dinara za reprezentaciju za samo godinu dana, i da je taj iznos svega 260.000 dinara, što je čak i manje od sume koju je odobrio Upravni odbor.

Antićeva podseća da je na sednici Upravnog odbora ZZJZ Vranje, održanoj u utorak 16. decembra, doneta Odluka o raspisivanju konkursa za mesto direktora ZZJZ Vranje, „tako da mogu svi oni koji su zainteresovani da konkurišu ukoliko ispunjavaju uslove konkursa“.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: