Han: Uhvaćeno 13 migranata, vozač pobegao

Lokalne vesti - Četvrtak 13.10.2016 - 22:18

Zajedničke snage Vojske Srbije i MUP u poslednja dva dana, u saradnji sa policijskom upravom Vranja su u okolini Vladičinog Hana otkrili grupa od 13 migranata iz Avganistana, dok je lice koje ih je prevozilo pobeglo, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Vozio migrante, pa pobegao; FOTO: AFP Vozio migrante, pa pobegao; FOTO: AFP

U saopštenju se navodi da su migranti otkriveni u automobilu marke „alfa romeo", dok je vozač pobegao nakon pokušaja proboja punkta Zajedničkih snaga i za njim se još uvek traga.

Od početka angažovanja Zajedničkih snaga do danas, Vojska Srbije i MUP su otkrili 11.341 migranata koji su ilegalno pokušali da pređu državnu granicu.

Najveći broj od njih je odustao po uočavanju zajedničkih snaga vojske i policije, dok je 1.129 migranata koji su otkriveni u dubini teritorije ili zajedno sa krijumčarima, prevezeni u prihvatne centre.

U više akcija, do sada je uhvaćeno 57 krijumčara, dok se za 11 i dalje traga, navode iz Ministarstva odbrane.
 

Ovaj segment programa OK Radija podržan je od strane opštine Vladičin Han u okviru medijskog projekta. Stavovi izneti u prilogu ne odražavaju nužno stav opštine Vladičin Han.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: