Masovna seča struje po Vranju

Lokalne vesti - Petak 21.11.2014 - 07:50

Akcija isključenja dužnika za utrošenu električnu energiju dobila je novi zamah u Vranju, a iz Privrednog društva "Jugoistok" Niš još jednom apeluju na kupce da što pre izmire svoja dugovanja.

3.000 naloga za isključenje! 3.000 naloga za isključenje!

Nadležni napominju da je u toku i velika akcija pronalaženja i onemogućavanja krađe struje na teritoriji koju pokriva "Jugoistok".

- Ovo je druga nedelja trajanja akcije i svi oni koji po dobijanju upozorenja pred obustavu nisu platili svoje račune, mogu da očekuju ekipu za isključenje struje.

Svaki dan, po nalozima "EPS Snabdevanja", "Jugoistok" šalje na teren oko 100 ekipa za obustavu isporuke električne energije sa oko 3.000 naloga za isključenje i akcija će trajati dok svi koji duguju ne izmire svoja dugovanja, saopštavaju iz „Jugoistoka“.

Stručne ekipe, zajedno sa poslovodstvom "Jugoistoka" u saradnji sa policijom i tužilaštvom, danonoćno rade na otkrivanju i suzbijanju krađe struje, kako bi svi oni koji redovno izmiruju svoje obaveze za utrošenu električnu energiju imali stabilno snabdevanje.

 - Nećemo dozvoliti da redovne platiše trpe zbog nesavesnih ljudi koji kradu, već će svako ko pokuša neovlašćeno da koristi električnu energiju biti otkriven i dalje procesuiran - poručuju iz „Jugoistoka“.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: