MEDICINSKA proslavila MATURU (FOTO, VIDEO)

Lokalne vesti - Petak 03.06.2016 - 10:33

Đaci četvrte godine Medicinske škole “Dr Izabel Emsli Haton” u Vranju proslavili su matursko veče u četvrtak uveče u restoranu A2.

Detalaj sa maturske večeri FOTO D. Ristić/OK Radio Detalaj sa maturske večeri FOTO D. Ristić/OK Radio

Oko 20.30 časova, praćeni pogledima roditelja, rođaka i prijatelja, maturanti su u defileu prošli kroz koridor do ulaza u restoran.

Nakon fotografisanja, đacima generacije 2012 – 2016 se obratila direktorka škole Gordana Jovanović, koja ih je nazvala humanom i vrednom generacijom.

- Ova generacija je ostvarila velike rezultate, ne samo u našem gradu, već i u celoj Srbiji.

Želim da iz naše škole ponesete elan i u svojim životima ostvarite sve što poželite, uspeh na poslovnom planu, a najviše od svega, mnogo ljubavi
– rekla je direktorka.

Ona je zatim prozvala najbolje učenike ove generacije, a najboljom od najboljih proglašena je Jelena Jakimov, učenica IV3.

Proglašeni su i najbolji đaci praktičari za svaki obrazovni profil.

Među medicinskim sestrama, đak praktičar je Katarina Popović iz IV1, Aleksandar Milanović iz IV3 za profil zubni tehničar, Aleksandra Ilić iz IV4 za profil farmaceutski tehničar, a među fizioterapeutima Ivana Stoiljković iz IV5.

Sportistom generacije je proglašena Marija Janjić, učenica IV3 odeljenja.

Najbolji su dobili poklone, a onda se pristupilo zabavnijim izborima, jer su birani najatraktivniji učesnici proslave maturske večeri.

Za Miss mature izabrana je Milica Nedeljković, Miss fotogeničnosti Anđela Babanović, Miss šarma Sara Stojanović, a Look mature Andrijana Đelić.


Najlepšu haljinu mature nosila je Jovana Kostić, frizuru mature je imala Andrijana Ilić, a Mister mature je Ljubomir Marinkov.

Za Miss među profesorkama proglašena je Danka Milovanović a najlepšu haljinu među profesorkama je imala Gordana Jovanović.

Žiri je bio u sastavu Mikloš Dimitrijević, predsednik, Doris Galambos i Irena Mitić modeli Fashion Bg agencije, Miša Stojmenović majstor fotografije i Miloš Mitrović, šef restorana A2.

Bend “Numero Uno” je dobro zagrejao instrumente, a maturanti Medicinske škole su krenuli za zabavom, koja je potrajala do duboko u noć.

 

    

    

    

 

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: