MILENKOVIĆ ipak bez petog pomoćnika

Lokalne vesti - Petak 11.11.2016 - 11:57

Iako statut grada Vranja predviđa najviše pet pomoćnika, aktuelni gradonačelnik Slobodan Milenković imaće ih za sada samo četiri.

Grad Vranje - koliko nas ima? FOTO OK Radio Grad Vranje - koliko nas ima? FOTO OK Radio

Tako je odlučila SNS, lider koalicije na lokalu, potvrdio je Goran Nikolić, jedan od potpredsednika vranjskih naprednjaka.

- Nije bilo niakvih imena u opticaju za petog pomoćnika gradonačelnika, a stranka je odlučila da ih bude četiri.

Za sada preovladava stav da ih bude četiri
- kaže Nikolić.

Prema koalicionom sporazumu ovo mesto je pripalo SDS - u, ali po rečima Igora Andonova, zamenika gradonačelnika i nekadašnjeg predsednika GrO ove partije u Vranju, mesto pomoćnika gradonačelnika ova stranka je ustupila SNS - u, a za uzvrat dobila neko drugo.

Za sada, za pomoćnike gradonačelnika Vranja izabrani su Slavoljub Stojmenović (PS) za urbanističke, imovinsko-pravne, komunalne i inspekcijske poslove.

Aleksandar Stajić ( SDPS) za oblast primarne zdravstvene zaštite i javno zdravlje.

Zoran Velinović (SNS) za lokalni ekonomski razvoj, rad i zapošljavanje i Aleksandar Stojković za oblast rudarstva, šumarstva, vodoprivrede, elementarne nepogode i vanredne situacije.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: