NIKA najaktivniji poslanik sa juga

Lokalne vesti - Četvrtak 21.01.2016 - 12:59

Dragan Nikolić, poslanik SNS-a iz Vranja, bio je tokom prošle godine najaktivniji poslanik iz Pčinjskog okruga u Skupštini Srbije, mereno brojem obraćanja za govornicom.

Nikolić u Skupštini govorio 41 put. Foto: Media Centar Nikolić u Skupštini govorio 41 put. Foto: Media Centar

Prema statističkim podacima “Otvorenog parlamenta”, Nikolić se ubraja i među najaktivnije poslanike u čitavoj Srbiji, jer je na 39. mestu  po broju obraćanja u Skupštini, od ukupno 250 poslanika.

Prateći aktivnosti narodnih poslanika u Skupštini Srbije, “Otvoreni parlament” je pobrojao da se Nikolić sa govornice obraćao 41 put.

Upola manje obraćanja ima Riza Halimi, poslanik iz Preševa na listi SDA Sandžaka - PDD,  koji je govorio 22 putaOsam obraćanja upisao je Šaip Kamberi, poslanik iste liste iz Bujanovca.

Goran Mladenović, poslanik SNS-a iz Vladičinog Hana, govorio je tokom prošle godine u Skupštini Srbije sedam puta.

Po “tricu” za skupštinskom govornicom  zabeležili su Nenad Mitrović, poslanik SNS-a iz Bujanovca  i Novica Tončev,  predstavnik  naroda iz Surdulice sa liste SPS-a.

Najaktivniji poslanik od aktuelnih 250, po ukupnom broju obraćanja u srpskom Parlamentu, bio je samostalni poslanik Vladimir Pavićević, koji se obratio 673 puta.
 
Zatim slede, poslanik SNS-a Zoran Babić, koji se obratio 577 puta i samostalni poslanik Janko Veselinović sa 402 obraćanja.


 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: