Niški simfoničari u Vranju

Lokalne vesti - Utorak 11.10.2016 - 10:57

Niški simfonijski orkestar gostovaće po prvi put u Vranju u četvrtak 13. oktobra, u sali Doma vojske, sa početkom u 19 sati.

Nišlije dolaze u punom sastavu FOTO promo Nišlije dolaze u punom sastavu FOTO promo

Niški simfoničari dolaze u Vranje u okviru saradnje sa Gimnazijom “Bora Stanković” na realizaciji projekta Ministarstva kulture pod imenom “Savremeno umetničko stvaralaštvo u Srbiji u 2016. godini”.

 

Vranjska publika će biti po prvi put u prilici da čuje ovaj orkestar u punom sastavu sa 40 izvođača, pod vođstvom dirigenta Miroslava Ivankovića.

 

Na programu koncerta biće dela poznatih domaćih kompozitora Stanislava Biničkog, Svetislava Božića, Konstantina Babića i Dragane Veličković.

 

- Dođite da zajedno podržimo jedno ovako veliko kulturno dešavanje u prepoznavanju i očuvanju pravih kulturnih vrednosti – stoji u pozivu koji je sugrađanima uputila vranjska Gimnazija.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: