NOVINARI NE KLEČE ni u Vranju

Lokalne vesti - Subota 09.01.2016 - 10:45

Prema dogovoru novinarskih udruženja, UNS-a, NUNS-a, NDNV, LP, AS i AOM-a, u ponedeljak, 11. januara u 19 časova, u svim većim gradovima Srbije, pa i u Vranju, biće održan novi protest novinara pod nazivom „NOVINARI NE KLEČE“.

Mediji u opasnosti, profesija se budi? Mediji u opasnosti, profesija se budi?

Na ovaj način novinari širom Srbije žele još jedanput da zatraže hitnu smenu ministra Bratislava Gašića i da izraze svoj revolt protiv vlasti i vlastodržaca, koji na neprimeren način ponižavaju novinarsku profesiju.

- Ovoga puta posebno treba da podsetimo premijera Aleksandra Vučića na njegovo obećanje dato pre mesec dana da će ministar Gašić biti ekspresno smenjen.

Vlastima takođe treba da poručimo da ćemo se, ako se Gašić hitno ne smeni, okupljati ako je potrebno svakog ponedeljka
- kaže Radoman Irić, predstavnik NUNS-a za jug Srbije.

Okupljanje novinara iiz Pčinjskkog okruga najavlljeno je za ponedeljak, 11. januara u 19 časova ispred skupštine grada Vranja.

- Pozivamo sve kolege da nađu vremena i načina da se okupimo i da na ovaj način pokažemo koliko smo solidarni u odbrani sopstvene profesije - kaže Irić.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: