Praznična gužva na autobuskoj stanici

Lokalne vesti - Utorak 22.04.2014 - 10:28

Za vreme uskršnjih praznika velike gužve zabeležene su na autobuskoj stanici u Vranju. U nedelju i ponedeljak samo na relaciji Vranje – Beograd saobraćalo je ukupno 20 autobusa „Kavim Jedinstva“. Među putnicima je najviše bilo studenata.

sa lica mesta sa lica mesta

 Preduzeće „Kavim Jedinstvo“zbog utrostručenog broja putnika koji  su u Vranje došli zbog praznika, uvelo je u prethodna dva dana i po pet autobusa na ekspresnim linijama prema Beogradu, u 13 i 17 časova.

Vanrednih polazaka  bilo je i do Niša u ponedeljak, u 14 i 20, i 17 i 30 časova.
Među putnicima je najviše bilo studenata.


- I na autobuskoj stanici  u Beogradu uoči uskršnjih praznika u četvrtak i petak prethodne nedelje  tražila se karta više. U ta dva dana iz Beograda za Vranje krenulo je 17 autobusa, “Kavim Jedinstva”. Najveće gužve zabeležene su na ekspresnim linijama Beograd – Vranje, u 13, 17 i 30, i 20 časova  –  kaže za OK Radio Srboljub Ristić dispečer na vranjskoj autobuskoj stanici.  

 
Karta  na relaciji Vranje – Beograd u jednom pravcu za ekspresne polaske košta 2.070, a povratna je 3.200 dinara.  
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: