Šik i na plaži: Kupaći kostim kao sastavni deo stila

Zivot i stil - Ponedeljak 07.07.2014 - 07:35

Iako je pravilo da kupaći treba da se bira prema građi tela, uvek je poželjno i da se upoznate i sa najnovijim trendovima na modnoj sceni, odnosno najaktuelnijim modelima.

imagerymajestic/freedigitalphotos.neta imagerymajestic/freedigitalphotos.neta

Izbor kupaćeg kostima za mnoge dame zaista je pravi izazov. Dilema je uvek ista, kako pogoditi model koji će prikriti mane, a istaći adute. S obzirom na to da je ponuda ovog leta zaista fantastična, nije teško pronaći i pravi kroj.

Prema onome što se moglo videti na modnim pistama, inspiracije zaista nije nedostajalo, a mnogi su bili nadahnuti upravo letom, plažama, plavetnilom mora...

Ističu se kupaći kostimi nešto modernijeg dizajna, malo neobičnijeg, ali vrlo zanimljivog kroja. Tako se, na primer, mogu videti modeli sa asimetrijom, na jedno rame, izrezani na sredini ili sa strane, sa veoma dubokim dekolteom. Ovog leta nezaobilazan je i bikini, koji već dugo vlada modnom scenom. Aktuelni su i modeli dubljeg i mini-kroja, pa ih treba birati prema građi.

Od popularnih i novijih kombinacija tu su i plitke bokserice i kratke majičice koje najbolje stoje vitkim i visokim damama. Hit leta je i monokini, koji je u vrhu modne lestvice već nekoliko sezona. Prepoznatljiv je po kroju, veoma izazovnom, koji maksimalno ističe adute.

Dizajneri su ga sa nešto modernijom formom učinili još atraktivnijim. Ipak, za dame koje vole klasičniju varijantu, tu su i zatvoreniji modeli, a ističu se i oni u retro stilu sa dubljim gaćicama i karakterističnim šarama.

Kako je i modna scena ovog leta u znaku jarkih i drečavih boja, ovaj trend preslikan je i na kupaće kostime. Naročito se ističe bogatstvo dezena, od mornarskih, cvetnih do životinjskih, geometrijskih i naravno morskih. Pažnju privlače i modeli ukrašeni kamenčićima, štrasom, kristalima, šljokicama, kao i oni dizajnirani od svetlucavih i metalik materijala.
 

NOVOSTI.RS; OK RADIO

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: