SPS: Saopštenje pčinjskih socijalista nelegitimno

Lokalne vesti - Četvrtak 16.04.2015 - 08:47

Predsednik Okružnog odbora SPS u Vranju Negovan Stanković ocenio je saopštenje potpisano od strane socijalista Pčinjskog okruga kao nelegitimno.

Stanaković: Naša saopštenja imaju pečat Stanaković: Naša saopštenja imaju pečat

Kako Stanković tvrdi, saopštenje Okružnog odbora SPS-a poslato medijima pre dva dana uopšte ne dolazi iz OkO, niti je o njegovom pisanju i puštanju u javnost predsednik odbora obavešten.

– To saopštenje nema nikakve veze sa Okružnim odborom Socijalističke partije Srbije. Dakle, niti smo ga mi pisali, niti smo pričali sa nekim na temu iznetu u saopštenju.

Tamo su potpisani socijalisti Pčinjskog okruga, a to nije ništa drugo, no Okružni odbor. Svako saopštenje koje dolazi od nas, dolazi na memorandumu, sa mojim potpisom i pečatom stranke – kaže Stanković.

Na pitanje da li u saopštenju ima nečeg sa čim se Okružni odbor SPS ne slaže, a vezano za putovanja pojedinih članova SNS iz Surdulice, Stanković odgovara da „itekako ima spornih stvari u saopštenju“.

– Kakve veze imaju socijalisti Pčinjskog okruga sa nekim nebitnim ljudima iz Surdulice i kakve veze sa nama imaju naprednjaci?!

Sukoba između socijalista i naprednjaka nema, a već sukoba pojedinaca ima, ali oni nemaju veze sa nama – kaže Stanković.

On na kraju pretpostavlja da je saopštenje za javnost pisao narodni poslanik iz Surdulice Novica Tončev.

autor: Aleksandar Aca Stojković
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: