Tadić i Čeda na tribini u Vranju

Lokalne vesti - Ponedeljak 30.11.2015 - 14:21

Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić i predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović održaće u utorak u 17 časova tribinu u velikoj sali Skupštine Vranja, najavio je Igor Andonov, predsednik GrO ove partije.

Detalj sa najavne konferencije za novinare FOTO S. Tasić Detalj sa najavne konferencije za novinare FOTO S. Tasić

Andonov je podsetio na nedavno približavanje centrala ovih stranaka, i ukazao na činjenicu da je SDS postala stožer udružene opozicije u Srbiji, kako na lokalnom nivou tako i na republičkom.

- Ispostavilo se da je Boris Tadić upravo onaj čovek oko koga se mora udružiti sve ono što je demokratsko u ovoj državi, da bi se dala alternativa ovoj vlasti, za koju smo svedoci da je jedna nesposobna vlast koja ovu državu vodi na pogrešan put.
 
Smatramo da je narušena demokratizacija društva, jer gde nema  demokratije, nema ni nezavisnih medija. Pokušava se da se ova država stalno drži u nekom vanrednom stanju, da bi se skrenula pažnja sa pravih problema - kaže Andonov.


Andonov dodaje da je cilj tribine da se u jednoj zajedničkoj komunikaciji sa ljudima ukaže na to šta ovaj pokret želi da uradi, koji su problemi, i koja rešenja se nude za to.

- Ova tribina je otvorena za sve građane. Ovo nije stranačka tribina. Vrata su otvorena za sve bez obzira na stranačku pripadnost ili nepripadnost. Građani će moći da postavljaju i pitanja - pojašnjava Andonov.

Povodom ove tribine saopštenjem za javnost oglasio se i LDP.

- Očigledno je da smo u vrtlogu krize, ne samo ekonomske i socijalne, nego i političke, i da svi potezi vlasti ne doprinose relaksaciji, već su, naprotiv, produbili antagonizme u političkom životu zemlje.

Ignorisanje problema koji se javljaju zbog nefunkcionalnosti samog života, produbiće probleme u našem društvu i jedini odgovor na trenutno stanje u zemlji i ono što nas očekuje, je raspisivanje izbora - kaže se u saopštenju LDP-a.


Tribinu SDS-a i LDP-a vodiće novinar Saša Stojković Babačko.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: