TAJNA NA AUTOPUTU: Izgoreo auto, nadležni ćute

Lokalne vesti - Ponedeljak 11.05.2015 - 11:45

Vranje - Automobil „ford fiesta“ izgoreo je u noći između nedelje i ponedeljka na autoputu između Bujanovca i Preševa.

FIESTA gori, ali zvaničnih izjava nema foto: amaterski snimak sa lica mesta FIESTA gori, ali zvaničnih izjava nema foto: amaterski snimak sa lica mesta

Očevidac  M.T. koji je oko tri sata posle ponoći prošao trakom autoputa od Bujanovca prema Preševu kaže da je automobil bio ceo u plamenu, a da vatrogasaca na mestu požara nije bilo.

– Kada sam tuda prolazio, video sam veliki plamen i ljude koji su stajali pored automobila. Zaustavio sam se da vidim o čemu se radi i da li ima povređenih, ali niko nije znao da mi objasni kome i kako se to dogodilo.

Zanimljivo je to što nikog iz „fieste“ nije bilo tu, pa sumnjam da je vozač pobegao sa lica mesta.

Automobilu koji je prolazio u trenutku izbijanja požara pukla je guma od toplote i kako su mi rekli ti ljudi nikog u kolima nisu zatekli – kaže M.T.

On nije mogao da vidi registarsku oznaku automobila, jer je vozilo bilo u plamenu. Do zvaničnih podataka bilo je nemoguće doći.

U Policijskoj upravi u Vranju je saopšteno da oni ne raspolažu nikakvim informacijama vezanim za ovaj slučaj, jer su požari, kako je saopšteno, u nadležnosti Odeljenja za vanredne situacije.

Načelnik tog odeljenja Dragan Tasić rekao je da ne može da daje informacije bez saglasnosti Biroa za komunikacije MUP-a Srbije.

U Birou kažu da treba uputiti molbu za saglasnost, ali da je neizvesno kada će ona biti razmatrana.

autor: Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: