Najmanje 80 studenata iz Srbije otrovano na Mašinijadi

Nacionalne vesti - Utorak 12.05.2015 - 13:33

Oko 120 studenata mašinstva, od kojih je najmanje 80 iz Srbije, otrovalo se na Mašinijadi u Tivtu. Otrovani studenti su iz Srbije, BiH, Hrvatske i Slovenije i svi su se hranili u hotelu "Kamelija" u Tivtu.

Foto: Miloš Petrašinović Foto: Miloš Petrašinović

Oni su smešteni u Opštoj bolnici u Kotoru, a lekari sumnjaju da je u pitanju salmonela.

- Studentima je pozlilo juče ujutru. Nastao je opšti haos. Deo nas koji se nismo otrovali i oni koji su procenili da mogu da izdrže put, krenuli su natrag za Beograd. Ostali su morali da ostanu na bolničkom lečenju. Gotovo smo sigurni da smo otrovani hranom iz hotela.

 

Tu smo imali sve obroke, a od kako smo juče prestali da se hranimo u hotelskom restoranu, nije bilo novih slučajeva  - priča iz autobusa za "Blic" Boris Kovačević, student Mašinskog fakulteta u Beogradu.

 
Mašinijada je regionalno takmičenje u znanju i sportu. Kako "Blic" saznaje, u isti hotel danas su stigli i studenti arhitekture, ne znajući ništa o trovanju koje se desilo. 

M. Leskovac, Blic

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: