DSS nema ništa sa Radulovićem

Nacionalne vesti - Ponedeljak 14.04.2014 - 13:56

Potpredsednik DSS-a Miloš Aligrudić rekao je da nijedan funkcioner te stranke nije imao dogovor s bivšim direktorom C-marketa Slobodanom Radulovićem.

DSS se ograđuje od Radulovića (Foto: Kurir) DSS se ograđuje od Radulovića (Foto: Kurir)
"Advokati Slobodana Radulovića imaju pravo da pripreme odbranu kakvu žele, ali niko od funkcionera DSS-a nema veze sa iznošenjem te odbrane. Istraga protiv Radulovića je pokrenuta dok je DSS bila na vlasti, ali je postupak okončan maja 2013. pet godina nakon što smo prestali aktivno da učestvujemo u vlasti", kazao je Aligrudić.
 
Komentarišući navode Radulovićevog branioca Marka Kljajević, po kojima je Vojislav Koštunica kao premijer inicirao 2005. godine potpisivanje Memoranduma o razumevanju koji je predviđao privatizaciju C-marketa, Aligrudić je kazao da taj dokument nije potpisan i da predstavlja "privatni, neobavezujući dokument".
 
"Inicijativu za održavanje sastanka pokrenuli su privrednici, a ne tadašnji predsednik Vlade (Koštunica). Sve što je na sastanku rečeno jeste da postupak prodaje i kupovine akcija C-marketa mora biti sproveden u skladu sa zakonima", rekao je Aligrudić.
 
Beta, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: