Mali novi gradonačelnik Beograda

Nacionalne vesti - Sreda 23.04.2014 - 22:37

Novi gradonačelnik Beograda biće sadašnji predsednik Privremene uprave grada Siniša Mali, potvrđeno je u SNS-u.

Mali na čelu Beograda (Foto: eizbori.com) Mali na čelu Beograda (Foto: eizbori.com)
Mali će biti izabran na prvoj sednici Skupštine grada u novom sazivu koju je predsednik Skupstine Beograda Nikola Nikodijević zakazao za četvrtak u 15 h.
 
Na sednici će biti izabrani i zamenik gradonačelnika i članovi Gradskog veća, a biće razmatran i predlog rešenja o razrešenju i imenovanju Gradske izborne komisije.
 
Siniša Mali rođen je 1972. godine u Beogradu, gde je završio osnovnu školu i diplomirao i magistrirao na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.
 
U februaru 2001. godine postavljen je za pomoćika ministra za privatizaciju u Ministarstvu za privredu i privatizaciju Vlade Republike Srbije.
 
Od 2012. godine bio je savetnik potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića za finansije i privredu, a u novembru 2013. izabran je za predsednika Privremenog veća Beograda kao kandidat Srpske napredne stranke.
 
Beta, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: