Princ "okupirao" Kraljevo

Nacionalne vesti - Četvrtak 29.01.2015 - 12:53

Princ Aleksandar Karađorđević i princeza Katarina, prilikom posete Kraljevu, iskoristili su priliku da se obrate odbornicima i javnosti na sednici Skupštine Kraljeva koja se prenosila uživo, iznenadivši sve prisutne.

Karađorđevićev Karađorđevićev "desant iznenađenja" u Kraljevu foto Blic

Naime, Aleksandar Karađorđević je zajedno sa svojm delegacijom ušao u skupštinsku salu, dok je uveliko trajala polemika oko tačaka dnevnog reda.

- U trenutku dok sam govorio, otvorila su se vrata i Karađorđević je ušao i prišao govornici. To je bio jedan od retkih trenutaka kada sam bio potpuno zbunjen – priča za Blic odbornik Ljubiša Jovašević.

Jovašević kaže da se pomerio, i pustio Karađorđevića da se popne i govori.

- Polovina odbornika je sedela, a druga je ustala da ga pozdravi, pa čak i socijalisti, koji su bili oduševljeni. Mislim da je napravio pravu pometnju kada je ušao – kaže Jovašević.

Sreten Jovanović (SPS), predsednik Skupštine Kraljeva kaže da nije znao da će Karađorđević ući na sednicu.

- Veoma sam se iznenadio kada je ušao. Ustao sam iz poštovanja prema princu. Zadržao se par minuta, rekao šta je imao i otišao dalje – kaže Jovanović.

Aleksandar Karađorđević je rekao da mu je drago što je došao u Kraljevo, i što pomaže onima kojima je pomoć neophodna. Karađorđevići su poklonili Specijalnoj školi „Ivo Lola Ribar“ interaktivnu tablu, SOS Dečjem selu školski pribor, garderobu i slatkiše, a Opštoj bolnici u Kraljevu su donirali 220 dušeka, jastuka, posteljine i medicinskih paketa.

 

Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: