Težak udes, dvoje povređenih

Nacionalne vesti - Petak 17.04.2015 - 19:52

Dve osobe su povređene u udesu u kojem su učestvovala tri automobila u Futoškoj ulici, kod glavnog ulaza u novosadski Urgentni centar javlja 021.rs.

Foto: 021.rs Foto: 021.rs

Udes se dogodio oko 15.30h, a posle sat vremena mesto nezgode je raščišćeno, pa je ponovo uspostavljen normalan protok saobraćaja.

Sudar je izazvala žena koja je bila za volanom zelene zastave 101. Ona se kretala u rikverc, kada je izgubila kontrolu i počela da krivuda po putu.

Na nju je najpre naleteo vozač kadeta crvene boje staropazovačkih registracija, a potom i crveni "pežo 206" novosadskih registarskih tablica.

Sva tri vozila su demolirana, a "zastava 101" je bila prevrnuta na krov i potpuno smrskana.

Putnici iz tog vozila, oboje tridesetšestogodišnjaci, peške su odvedeni u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.

Zbog ovog teškog udesa stvorila se velika saobraćajna gužva iz pravca centra ka Futogu, odnosno Novom naselju, zatim u Hajduk Veljkovoj i iz pravca ulice cara Dušana ka bolnici.

I jedno vozilo GSP-a je dok se provlačilo pored demoliranih automobila zakačilo stablo na obodu puta i oštetilo karoseriju.

Pauk služba je sklonila zastavu sa puta, dok su druga dva automobila odgurana sa strane.

021.rs

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: