Andrejević vratio poslanički mandat

Regionalne vesti - Ponedeljak 15.09.2014 - 08:51

Sekretar niškog odbora SNS-a Dejan Andrejević podneo je ostavku na funkciju narodnog poslanika, ali ostaje direktor Vodovoda.

(Foto: NTV) (Foto: NTV)

Potpredsednik SNS-a Bratislav Gašić potvrdio je ovu informaciju, dodajući da je Andrejević ostavku podneo još početkom prošle nedelje, ali nije znao da li je još neko od funkcionera te partije odlučio da "vrati" duplu funkciju.

Kako je saopštio SNS pozvao je svoje članove sa više funkcija da vrate mandate i da se svedu na jednu ili će svi koji do 15. septembra ne budu to učinili biti izbačeni iz stranke.

Među funkcionerima sa više funkcija u Nišu pored Andrejevića su predsednik gradskog Saveta za mlade i narodni poslanik Andriana Antanasov,  predsednik Skupštine Opštine Pantelej i narodni poslanik Bratimir Vasiljević, direktor Turističke organizacije Niša i član Nadzornog odbora JP "Stara planina" Uroš Parlić,  većnik u Opštini Pantelej i predsednik Nadzornog odbora Direkcije za izgradnju Niša Nebojša Lović i zamenik predsednika Skupštine Grada Niša, izvršni direktor Direkcije za javni prevoz i pomoćnik predsednika Opštine Svrljig Nenad Stanković.
 

Južne vesti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: