Istraživanje o životu mladih Leskovčana

Regionalne vesti - Utorak 18.08.2015 - 11:25

Leskovačka organizacija mladih u periodu od 17. do 31. avgusta 2015. godine sprovodi veliko online istraživanje o zadovoljstvu životom i problemima mladih u ovom gradu.

Mladi su svi od 15 do 30 godina. Foto: Guliver/Getty/Thinkstock Mladi su svi od 15 do 30 godina. Foto: Guliver/Getty/Thinkstock

Nacionalna strategija za mlade Republike Srbije smatra mladim sve osobe uzrasta između 15 i 30 godina. Prema poslednjem popisu u Leskovcu živi preko 26.500 mladih ljudi. Mladi ujedno predstavljaju i jednu od najčešće marginalizovanih grupa u društvu, grupu za koju se vrlo često govori da je budućnost ove zemlje a ne njena sadašnjost.

"Kako bismo zajedno unapredili položaj mladih u Leskovcu pozivamo vas da učestvujete u ovom istraživanju i da na taj način date svoj doprinos. Upitnik je u potpunosti anoniman, sastoji se iz 3 dela i za njegovo popunjavanje će vam biti potrebno 10ak minuta. Rezultati istraživanja biće objavljeni na našoj web stranici www.lom.org.rs sredinom septembra i biće iskorišćeni u kreiranju budućih aktivnosti i projekata Leskovačke organizacije mladih ali će takođe biti prosleđeni relevantnim institucijama i organizacijama koje rade sa mladima i za mlade", navosi se u saopštenju Leskovačke organizacije mladih.

Dodatne informacije možete naći na linku:

https://docs.google.com/forms/d/1KQwovjxkeFSfYteA4VCew0tpyfLNcTHFuAyRkMR3FV4/viewform

OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: