LE: Političari obaraju sopstvene rekorde!

Regionalne vesti - Sreda 13.04.2016 - 13:12

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović umalo u sredu da potuče svoj rekord sa brojem aktivnosti koje su pozvani da proprate mediji a aktivne su i političke stranke, tako da će kamere ove srede zabeležiti čak 12 konferencija za novinare.

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović; Foto: Facebook Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović; Foto: Facebook

U sredu je novinarima iz lokalne samouprave upućen poziv za 8 događaja koji bi, po mišljenju kabineta prvog čoveka Leskovca, trebalo da se proprate, a rekord je postavio samo pre 10 dana kada je kamere vodio na 9 različitih lokacija.

Mediji su pozvani da prisustvuju sledećim aktivnostima Gorana Cvetanovića:

– u 11 časova i 30 minuta u Svečanoj sali grada biće podeljene kopačke preko Gradskog fudbalskog saveza klubovima Gradske fudbalske lige;

– u 12 časova biće održana konferencija za novinare u Školi za osnovno i srednje obrazovanje „11.oktobar“  povodom završetka projekta sa nemačkom organizacijom HELP;

– u 12 časova i 30 minuta gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović obićiće radova na rekonstrukciji trotoara u ulici Strahinjića bana, a

– potom (13 časova) u Vlajkovoj ulici;

– u 13 časova i 30 minuta gradonačelnik će obići i radove na rekonstukciji kanalizacione mreže u Donjem Stopanju, kao i

– na kanalizacionoj mreži u Vinarcu (14 časova);

– takođe, u 13,30 sati u sali Skupštine grada – sednica Gradske izborne komisije

– u 14 časova i 30 minuta biće održana konferencija za novinare na kružnoj raskrsnici kod Zelene zone.

Ipak, dan je dugačak, i ova brojka može lako da se poveća.

Inače, prethopdni Cvetanovićev rekord je bio takođe dan sa 8 različitih aktivnosti pre dve godine, samo 2 dana pre glasanja na parlamentarnimizborima.

Opozicija je optuživala gradonačelnika da preko funkcije prvog čoveka Leskovca  zapravo vodi kampanju za predstojeće lokalne izbore, a on je u intervjuu datom Jugmedii odgovorio da lokalna samouprava mnogo radi i da je on u obavezi da to prenese građanima.

Jugmedia, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: