NI: Uključivali isečenu struju

Regionalne vesti - Četvrtak 10.03.2016 - 15:02

Trojica Nišlija su uhapšeni zbog sumnje da su nelegalno povezali osigurače na brojilu jednom od osumnjienih, pošto mu je prethodno po nalogu EPS isključena struja.

Jedan od osumnjičenih je radnik niške Elektrodistribucije; Foto: Zorana Jevtić Jedan od osumnjičenih je radnik niške Elektrodistribucije; Foto: Zorana Jevtić

Kako nezvanično saznaju “Južne vesti“ jedan od dvojice “majstora“ je radnik niške Elektrodistribucije.

U policijskom saopštenju piše da se osumnjičeni Z. V. (46), D. C. (40) i S. D. (56) terete se za krivično delo zloupotreba službenog položaja i povreda službenog pečata i znaka.

“Sumnja se da su D. C. i S. D. 7. marta u popodnevnim časovima, povezali osigurače na brojilu osumnjičenog Z.V.“, saopštava policija.

Kod jednog od osumnjičenih, koji su uhapšeni odmah nakon ponovnog uključivanja struje, pronađeno je 12 limitatora i 165 olovnih plombi, kao i specijalni ključ koji je korišćen za povezivanje struje.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega su, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: