Podela funkcija cepa SNS

Regionalne vesti - Ponedeljak 15.06.2015 - 13:24

Predlog SNS da Aleksandar Simonović, aktuelni opštinski većnik u Prokuplju, bude izabran za novog direktora lokalnog JKP "Hameum" izazvao je ozbiljan sukob unutar te partije na današnjoj sednici Skupštine opštine.

Sa sednice SO Prokuplje Sa sednice SO Prokuplje

Najpre je oštro reagovao odbornik SNS Dragan Milenković, tvrdeći da je Simonović nestručan i politički nepodoban.

On je dodao da se ovim "nastavlja praksa ranije vlasti koja je za direktore postavljala ljude bez dana radnog iskustva".

Sa druge strane lider lokalnog SNS Darko Laketić je najavio da će biti kažnjen "svako ko lično istupi i protivi se odlukama Opštinskog odbora stranke". On je optužio i Milenkovića da nije dovoljno aktivan u stranci.

Iako je nakon polemike Simonović izabran za direkora "Hameuma", među odbornicima se ovom incidentu govorilo kao kulminaciji sukoba unutar prokupačkog SNS, jer navodno postoji grupa članova koji su nezadovoljni radom sadašnjeg odbora.

Kao mogući ishod se pominje čak i isključenje Milenkovića iz stranke.

Južne vesti

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: