Debi Morave pred svojom publikom

Lokalni sport - Petak 10.10.2014 - 09:37

Vranje – Košarkaši Morave iz Vladičinog Hana igraju, u 2. kolu Druge muške košarkaške lige Srbije, na svom parketu u sali Gimnazije protiv ekipe Mladosti iz Smederevske Palanke i nadaju se pobedi nakon poraza u prvom kolu od ekipe Srema u gostima, sa 73:55.

KK Morava, Foto-FB KK Morava, Foto-FB

Biće ovo debi hanskih košarkaša u novoj sezoni pred svojim vermin navijačima koji su u protekloj sezoni dolazili u proseku po 800 na utakmici.

Ekipa je dosta izmenjena, jedan od najboljih košarkaša kluba centar Srđan Grujić otišao je u Francusku gde traži angažman, otišli su i najbolji: Radivojević; Tešanović, Vladica Jovanović…

Od iskusnih košarkaša tu su kapiten Milan Milenković, Nenad Stojanović…

Najveće iznenađenje je smena trenera, otišao je Vlada Marinković, kadar Hančana, koji je godinama školovan da bi bio trener u klubu u nekom dužem vremenskom periodu i koji je vodeći klub u nekoliko poslednjih sezona pokazao da je jedan od najtalentovanijih mladih trenera na jugu Srbije.

Umesto Marinkovića postavljen je Dragan Živojinović, bivši kapiten i igrač Morave kome neće biti lako da sa novim timom izbori opstanak u ligi.

Uprkos svemu, u klubu su optimisti i nadaju se prvoj pobedi večeras protiv Mladosti koja je od ove sezone novajlija u ligi. Utakmica počinje u 19 časova i 30 minuta.

Dušan Đoređvić
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: