Pionirke Pande u borbi za Top 16

Lokalni sport - Sreda 09.04.2014 - 08:56

Vranje - Pionirska selekcija ženskog odbojkaškog kluba Panda iz Vranja na korak je do plasmana među 16 najboljih ekipa u Srbiji.

Odbojkašice Pande Odbojkašice Pande

Mlade odbojkašice Pande pobedom protiv ekipe BSK iz Bujanovca sa 3:0, po setovima: 25:4, 25:11, 25:12 i teoretski su obezbedile finalni meč sa ekipom Leskovca i borbu za ulazak u Top 16.

- Za naš relativno mladi klub to je veliki uspeh i pokazatelj kontinuiranog rada sa najmlađima. Moramo da istaknemo da je naša ekipa godinu dana mlađa u odnosu na ostale ekipe što samo po sebi govori da se radi o velikoj perspektivi vranjske ženske odbojke.

Nadamo se podršci publike u finalnom meču koji ce se igrati za vikend na neutralnom terenu – kaže za OK Radio Oliver Tončić predsednik kluba.

Za pionirke ŽOK Panda nastupaju: Natalija Ilić, Anđela Cveković, Sara Đorđević, Tijana Prvulović, Bojana Stojković, Andrijana Dimić, Tara Ristić, Doroteja Radivojević, Aleksandra Jovanović, Anđela Maksić, Milica Pešić, Danica Milosavljević, Jelena Veličković, Katarina Knežević, Dejana Stojanović i Maša Stefanović.


Dušan Đorđević       

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: