Radnik preslišao i Mačvu

Lokalni sport - Sreda 01.10.2014 - 08:03

Vranje - Fudbaleri Radnika iz Surdulice pobedili su, u 7. kolu Prve fudbalske lige Srbije, ekipu Mačve u Šapcu, sa 1:0 i zadržali prvo mesto na tabeli. Utakmice 7. kola igrane su u utorak, 30. septembra.

FK Radnik, Foto - FB FK Radnik, Foto - FB

Gol odluke, postigao je. Milan Petrović Petko u 86. minutu iz slobodnog udarca. On je sa oko 25 metra od gola domaćina rezantnim udarcem prebacio živi zid i smestio loptu ispod prečke.

Utakmicu je dobro odsudio Milan Božović iz Beograda sa svojim pomoćnicima.

Ekipa Radnika je, nakon sedam odigranih kola, na 1. mestu sa peti pobede i dva nerešena rezultata, gol ralikom 13:3 i 17 osvojenih bodova.

Na drugom i trećem mestu su ekipe Javora Matisa iz Ivanjice i Inđije sa po 15 bodova. Četvrta je ekipa Kolubare iz Lazarevca sa 13 osvojenih bodova.

U narednom 8. kolu, fudbaleri Radnika dočekuju poslednjeplasiranu ekipu Sloge iz Kraljeva koja još nije osvojila ni bod.

Za  Radnik su nastupili: Šejić, Milovanović, Krstić, F. Stojanović, Prodanović, Stojković (od 56. M. Petrović), Simović (od 89. Rajović), N. Stojanović, Jeremić, Jakovljević; Baranin.

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: