Azarenka prejaka za Jelenu

Nacionalni sport - Petak 27.03.2015 - 20:55

Srpska teniserka Jelena Janković eliminisana je s turnira u Majamiju, u SAD, pošto je u drugom kolu izgubila od Beloruskinje Viktorije Azarenke sa 0:2, u setovima 1:6, 1:6.

Beta/AP Photo/Mark J. Terril Beta/AP Photo/Mark J. Terril

Janković, 17. teniserka na rang listi WTA, prošle nedelje je igrala u finalu turnira u Indijan Velsu, ali je na drugom turniru na američkom tlu, poražena već na početku. Azarenka je u njihovom 11. međusobnom duelu došla do sedme pobede posle sat i 28 minuta igre.

Beloruskinja, 36. teniserka na rang listi WTA, u gotovo u svim segmentima igre bila je bolja od helene Janković koja je tek početkom drugog seta uspela ozbiljnije da pripreti Azarenki i dođe do brejk lopti, ali ne i da joj odzume servis.

Janković je imala mnogo problema na svoj servis. Ona je ubacila 54 odsto prvog servisa od čega je osvojila svega 45 odsto poena.

Azarenka će se u trećem kolu turnira u Majamiju sastati sa boljom iz duela Bugarke Cvetane Prionkove i Italijanke Flavije Penete.

RTS

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: