Brutalni Novak korak bliže broju 1

Nacionalni sport - Ponedeljak 10.11.2014 - 23:04

Najbolji teniser sveta Novak Đoković furiozno je započeo završni Masters u Londonu, pošto je deklasirao Marina Čilića sa 6:1, 6:1 za samo 57 minuta.

Beta/AP Beta/AP

To je najkraći meč u istoriji Mastersa u Londonu i 11. Đokovićeva pobeda u isto toliko mečeva sa hrvatskim teniserom, uključujući i četiri ove sezone.

U drugoj rundi Novak će igrati sa Vavrinkom, a Čilić sa Berdihom.

Srpski teniser je meč završio sa 13 vinera i 12 neiznuđenih grešaka, dok je indisponirani Čilić imao 6 direktnih poena i 22 greške.

U oba seta Đoković je bio superioran, nikakve neizvesnosti nije bilo, ali lepi potezi nisu izostali – u petom gemu prvog seta Novak je odigrao dva spektakularna udarca.

Đoković u Londonu želi da postane tek peti teniser u istoriji koji je četiri ili više puta osvajao završni turnir, a pobede u naredna dva meča i teoretski mu garantuju prvo mesto na kraju godine.
 

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: