Dobra i loša vest za Zvezdu

Nacionalni sport - Četvrtak 30.06.2016 - 08:58

Dok zvezdaška javnost, a pre svega vrhuška srpskog šampiona čeka potvrdan odgovor Gelora Kange i konačno dođe u Ljutice Bogdana, sa strane se odvijaju i drugi poslovi i završavaju transferi od vitalnog značaja.

Gelor Kanga je prvi pik Zvezde; Foto: Getty Images Gelor Kanga je prvi pik Zvezde; Foto: Getty Images

Koliko već u petak biće poznata sudbina srpskog štopera Milana Mitrovića (27) koji je prethodnih dana imao probleme da sa sadašnjim klubom, Mersinom, dogovori sporazumni raskid, dobije papire i krene put Beograda.

Turski klub je dugo oklevao, jer nije želeo da se odrekne Mitrovićevih usluga, ali je u sredu po podne ipak došlo do određenog dogovora, javlja Sport.

Naime, Mitroviću je olakšavajuća okolnost ta što ulazi u poslednju godinu ugovora i što želi klubu da oprosti deo dugovanja.

Time je sebi raskrčio put za dobijanje potrebne dokumentacije, a već u narednih 24 časa dogovor dve strane trebalo bi konačno da bude postignut.

Time bi se otklonila i poslednja prepreka za saradnju sa crveno-belima, koji su se nedavno rastali sa prekaljenim defanzivcem, Savom Pavićevićem.

S druge strane, posle Luča Ibanjeza transfer za avgust trebalo bi da dogovori i Ugo Vijeira.

Sport piše da je takav načelan dogovor Zvezde i igrača, u slučaju dobre ponude i dodaje da agencija koja zastupa portugalskog centarfora uveliko traži novi klub, koji bi bio spreman da plati obeštećenje između 2.000.000 i 2.500.000 evra.

Jedno vreme se u vezu dovodio Marselj, ali francuski mediji pišu da je za njih akvizicija vredna 3.000.000 evra - preskupa (?!), pa su odlučili da gledaju u drugom pravcu.

U priču su se dovodili i klubovi iz Turske i Kine, ali Vijeira nema takvih ambicija.

Bilo kako, na stadionu Rajko Mitić već se traži napadač koji bi na adekvatan način odmenio Vijeiru, a napominje se da bi transfer trebalo da bude realizovan već do 15. jula.

Hot sport,OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: