FKCZ: Predstavljena tri pojačanja

Nacionalni sport - Petak 04.07.2014 - 15:12

Novi članovi Crvene zvezde Predrag Đorđević, Nenad Gavrić i Đorđe Despotović izjavili su da im se potpisivanjem ugovora ostvario san i da žele da osvoje titulu.

crvenazvezdafk.com crvenazvezdafk.com

Đorđević, Gavrić i Despotović predstavljeni su na stadionu Crvene zvezde, a sva trojica potpisali su trogodišnje ugovore.

- Drago mi je što sam došao u naš najveći klub, ovo je za mene ostvarenje sna, o tome sam maštao kao dečak. Na meni je da se što pre nametnem treneru Lalatoviću i da pomognem Zvezdi u osvajanju nove titule - rekao je Predrag Đorđević.

Đorđević, koji je u Zvezdu došao iz Javora, istakao je da se ne plaši konkurencije u timu, pošto će se na poziciji desnog beka boriti za mesto sa Markom Petkovićem.

- Petković je kapiten mlade reprezentacije i ne razmišljam o tome da li odlazi ili ne. Da se plašim konkurencije ne bih ni došao u Zvezdu - rekao je Đorđević.

Doskorašnji fudbaler Napretka Nenad Gavrić rekao je da se raduje novoj saradnji sa trenerom Lalatovićem, sa kojim je prošle godine sarađivao u Napretku.

- Lalatović zna moje vrline i mane, on mi je u Kruševcu dao kapitensku traku i to mi je mnogo značilo, ali znam da jedino trudom i zalaganjem mogu da pokažem sve što znam. Ostvario mi se san dolaskom u Zvezdu, želim da osvojim duplu krunu - rekao je Gavrić.

Upitan da li se oseća "odgovornim" što je Zvezda osvojila tuitulu u prošloj sezoni, on je odgovorio potvrdno. Napredak je krajem aprila pobedio u Kruševcu Partizan sa 2:0, nakon čega se Zvezda "odlepila" na šest bodova.

- Može da se kaže da sam i ja malo odgovoran, ali je Napredak morao da pobedi u toj utakmici. Na kraju se ispostavilo da smo doneli Zvezdi titulu, zbog čega mi je drago - rekao je on.

Napadač Đorđe Despotović, koji je ponikao u Zvezdi i prošao sve omladinske selekcije, rekao je da je presrećan što je ponovo "među svojima" i da je zahvalan upravi što mu je omogućila da se vrati u klub.

On je potvrdio da je imao postignut dogovor sa Čukaričkim, ali da se nije dvoumio oko toga gde će nastaviti karijeru, kada je dobio poziv Crvene zvezde.

- Imao sam sastanak sa ljudima iz Čukaričkog, ali tako je to u fudbalu. Posle sam dobio poziv Zvezde i srce je odlučilo. Vratio sam se kući... Sigurno da su mi zamerili, ali srce je odlučilo - rekao je Despotović.

On je dodao da će se potruditi da bude dobar strelac koliko je bio i Dragan Mrđa prošle sezone i da se nada da će ga navijači brzo zavoleti.

- Ja sam zvezdaš celog života imao sam i problema zbog navijačke majice u Subotici, ali sam želeo da pokažem za koga navijam. Nadam se da će me navijači zavoleti kao što ja volim ovaj klub - dodao je Despotović.
 

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: