Nikolić: Dobra provera za LŠ

Nacionalni sport - Subota 28.06.2014 - 09:19

Trener Partizana Marko Nikolić ocenio je remi u humanitarnom meču sa Malmeom kao dobru proveru pred kvalifikacije za Ligu šampiona.

Starsport Starsport

"Crno-beli" i Malme igrali su 3:3 na stadionu u Humskoj, a sav prihod od prodatih ulaznica biće upućen kao pomoć ugroženima od poplava.

- Bila je ovo sjajna utakmica, upravo ono što smo tražili. Došao nam je u goste prvak ozbiljne fudbalske zemlje, ali ipak ne treba zaboraviti da smo mi tek deset dana u pripremama - rekao je Nikolić.

- Mislim da smo ukupno gledano bili bolji, primili smo tri gola iz praktično dva šuta. Ovo su prave provere za ono što nas čeka u kvalifiikacijama za Ligu šampiona - dodao je Nikolić.

Nikolić je pohvalio igru Petra Grbića i dodao da Nikola Ninković nije igrao zbog manjeg zdravstvenog problema.

Trener Partizana je ocenio da je taj meč pokazao na kojim mestima su Partizanu potrebna pojačanja. On je rekao da je levi bek Marko Lomić, koji je trenirao deset dana sa Partizanom, otišao u rusku ekipu Mordovija, od koje je dobio milionsku ponudu.

Trener Šveđana Age Hareide bio je izuzetno nezadovoljan posle meča jer je kapiten Malmea Giljermo Molins zadobio ozbiljnu povredu u prvom poluvremenu zbog koje je morao da napusti teren.

-Prvo poluvreme smo odigrali kao što smo planirali, međutim, mi smo praktično uništeni na ovom meču zbog povrede kaptena. Ne znam tačno detalje povrede, ali je svakako ozbiljna, neverovatno je da sudija nije reagovao i da na prijateljskoj utakmici dođe do ovoga -rekao je Hareide.

TANJUG, B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: