Zvezda hoće fudbalera Čelsija

Nacionalni sport - Ponedeljak 25.04.2016 - 09:25

Crvena zvezda krenula u lov na veliko pojačanje pred kvalifikacije za Ligu šampiona. Marko Marin na spisku želja tima sa Marakane

Marka Marina žele i Turci; Foto: Profimedia Marka Marina žele i Turci; Foto: Profimedia

Prema pisanju “Sportskog žurnala” Crvena zvezda bi u kvalifikacije za Ligu šampiona mogla da krene sa jednim ekstra pojačanjenjm.

Reč je o Marku Marinu nekadašnjem reprezentativcu Nemačke, a inače momku srpskog porekla na koju kartu igraju vodeći ljudi tima sa Marakane.

Marin je rođen 1989.godine u Gradiški, zbog ratnog vihora se brzo preselio u Nemačku. Bioje veliki talenat evropskog fudbala, dobio je i nadimak nemački Lionel Mesi, a onda se desio ogroman zastoj u karijeri odličnog fudbalera.


Prelaskom iz Verdera u Čelsi 2012. godine, kada su Englezi izdvojili 12 miliona evra Marko je skoro pa nestao sa fudbalske mape, bar one gde se nalaze najbolji.

Marin je za Čelsi odigrao svega šest mečeva, pa je sreću tražio u Sevilji, Fiorentini, Anderlehtu i Trabzonsporu.

Ni u Turskoj se nije proslavio samo dva pogodka u dresu Trabzona je malo za igrača takvog kalibra. Ipak, turski klub je spreman da izdvoji 2.5 miliona evra kako bi zadržao Marina, što predstavlja najveći problem za Zvezdu.

Momak iz Gradiške nikada nije krio da je veliki navijač Zvezde i baš to kao i zov Lige šampiona bi moglo da bude odlučujuća prevaga pa da nekada velika nada Nemačke obuče crveno-beli dres.
 

Novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: